Dicky IJbema
Coach voor professionele & persoonlijke ontwikkeling
&
Spelen met invloed

Naast alle gangbare methodieken, kan ik je ook coachen met behulp van hypnose, reiki en tarot. Deze alternatieve methodes zullen alleen ingezet worden als die bij je persoonlijkheid passen en van meerwaarde zijn voor jou.

hypnose groningenReiki

Reiki is een vorm van energieoverdracht die werkt op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Reiki zorgt ervoor dat de energiebanen weer vrijkomen. Het kan helpen bij vermoeidheid, burn-out klachten en stress.

Hypnose

Hypnose is een waardevol instrument bij het coachen van mensen met trauma’s, faalangst, depressie en chronische pijn. In trance ben je tegelijkertijd volledig ontspannen en uiterst geconcentreerd. Hierdoor wordt het makkelijker om suggesties van de therapeut op te volgen en problemen en traumatische ervaringen te verkennen.

Tarot

Tarot kaarten zijn als een geestelijke spiegel, waarin je niet alleen jezelf kan herkennen, maar ook je omgeving. Ik maak gebruik van het Osho Zen Tarot, gebaseerd op de uitspraken, gedachten en ideeën van de Indiase goeroe Osho. In tegenstelling tot andere vormen van tarot die meer zijn gericht op het voorspellen van de toekomst, geeft Osho Zen Tarot inzicht in het hier en nu.